Da li mogu proizvode da platim platnim / kreditnim karticama i kojim?

Za sada ne postoji opcija plaćanja poručene robe platnim karticama.

Da li je poštarina uključena u cenu?

Poštarina je navedena kao posebna stavka na računu i uključena je u krajnju cenu. Ukoliko nije drugačije naznačeno, poštarina zavisi isključivo od mase paketa, a ne od mesta isproruke. Trenutni cenovnik po kojem se vrši obračun troškova poštarine, možete pogledati OVDE.

Da li mogu da izvršim plaćanje preko računa firme?

Da, naravno. Poručenu robu božete izvršiti uplatom sa računa firme. Potrebno je da u okviru načina plaćanja odaberete “uplata na račun”, popunite nalog za prenos i izvršite prenos sredstava. U polje za poziv na broj navedite broj porudžbenice.

NAPOMENA: NDI TRADERS DOO Novi Sad nije u PDV sistemu.

Imam tekući račun u banci. Da li mogu online da platim proizvode preko tog računa?

Da, naravno. Ukoliko želite da poručenu robu platite direktno sa svog tekućeg računara, koristeći opciju e-banking svoje banke, onda treba da za način plaćanja odaberete “uplata na račun”, unesete podatke u Vaš sistem i izvršite plaćanje. U polje za poziv na broj navedite broj porudžbenice.

Da li mogu da platim proizvode uplatnicom u Pošti ili banci?

Ukoliko želite da plaćanje izvršite lično, na šalteru Pošte ili banke, odaberite način plaćanja “uplata na račun”, popunite uplatnicu na osnovu dostavljenih podataka na Vašu e-mail adresu i uplatnicu predajte lično na šalteru Pošte ili banke. U polje za poziv na broj navedite broj porudžbenice.

Greškom sam naručio proizvod. Da li mogu da otkažem porudžbenicu?

Naravno. U ovom slučaju, potrebno je da nas u roku od 15 minuta nakon poslate porudžbine pozovete ili nam pošaljete e-mail u kome ćete naznačiti koja je greška u pitanju i obavestiti nas da poništimo narudžbinu. Tada će ista biti stornirana, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Šta ako mi poručena roba stigne oštećena? Da li mogu da je zamenim i na koji način?

Da, postoji mogućnost zamene robe oštećene pri transportu. Više o tome, pročitajte u Opštim uslovima korišćenja.

Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, najbolje je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi kurir napravio zapisnik o oštećenju. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte putem mejla na reklamacije@pikiklik.rs radi ostvarivanja Vaših prava o saobraznosti robe.

Da li je moguća isporuka van Srbije?

Ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Republike Srbije.

Želim da obradujem nekoga i pošaljem mu poklon na kućnu adresu. Da li je to moguće i na koji način?

Da, naravno.

Dovoljno je da izaberete željeni proizvod i u napomeni porudžbine upišete da se ista šalje kao poklon, a kao adresu isporuke stavite adresu na koju želite da pošaljete poklon, dok u adresu računa stavite Vašu adresu i podatke.

Ono na šta trebate obratiti pažnju je da u ovomslučaju nikako ne smete odabrati plaćanje pouzećem, jer će tada otkupnina biti naplaćena osobi kojoj želite da pošaljete poklon. Zato odaberite neki drugi način plaćanja. Čim budemo proknjižili Vašu uplatu poslaćemo poklon osobi kojoj želite.

Kako da znam da sam uspešno poručio robu?

Kada kliknete na dugme „Naručite s obavezom plaćanja“ na ekranu će Vam se pojaviti poruka „Vaša porudžbina je uspešno kompletirana“ i na e-mail koji ste upisali i koji koristite za kupovinu stići će Vam potvrda porudžbine sa svim proizvodima koje ste poručili.

Zaboravio sam lozinku za prijavu. Šta da radim?

Sve što je potrebno je da prvo upišete Vaše korisničko ime i kliknete na link „Zaboravili ste lozinku?“. Zatim, u prozoru koji Vam se bude otvorio upišete Vašu e-mail aderesu koju ste nam prosledili pri registraciji. U kratkom roku će Vam na tu adresu stići Vaša lozinka i moći ćete nesmetano da koristite naše usluge.

Zaboravio sam korisničko ime. Šta da radim?

Ukoliko ste zaboravili svoj username, kontaktirajte nas putem e-maila, predočite problem i zahtev da Vam pošaljemo korisničko ime sa kojim ste se registrovali na našem sajtu. Ovom prilikom potrebno je da nam dostavite što više ličnih podataka (ime, prezime, e-mail adresu, broj telefona i sl.) kako bismo Vas lakše pronašli u bazi i bili sigurni u jedinstvenost podataka.

Uneo sam pogrešan podatak o sebi i tek kasnije uvideo grešku. Kako mogu to da ispravim?

Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ”Moj Nalog”. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.

Koliko dugo važi moja rezervacija?

Robu koju poručite preko našeg sajta, čuvaćemo na rezervaciji 3 dana. Do tada očekujemo Vašu uplatu. U suprotnom, porudžbinu ćemo stornirati i smatrati da ste od nje odustali. U ovom roku, robu koju čuvamo na rezervaciji čuvaćemo po cenama koje su bile u trenutku Vašeg poručivanja, bez obzira ako se cena u međuvremenu promenila.
Naravno, ovo važi za sve porudžbine kod kojih se očekuje prvobitna uplata. U slučaju da plaćate pouzećem, robu vam šaljemo prvom isporukom (u zavisnosti od samog roka isporuke poručenih artikala).